Valmennus

Oletko jo hetken aikaa miettinyt työpaikan tai jopa alan vaihtoa? Nykyinen työ tuntuu uuvuttavalta tai se ei enää innosta. Työnimu on useimpina päivinä muisto vain. Olet ehkä jo suunnitellut tai ideoinut muutosta, mutta et ole päässyt konkreettisiin toimiin - tai ne eivät sittenkään ole tuntuneet oikealta. Voi myös olla, että uupumus tai väsymys kierrättävät ajatuksia samaa kehää, etkä saa kiinni, mitä oikeasti haluaisit tehdä. Muutostarve on kuitenkin selkeä ja vahva.

Tässä Toivopajan ”Kohti uusia polkuja” - valmennus voi auttaa! Premium  valmennuksen kuudentoista viikon aikana kirkastamme muutostoivettasi, kohtaamme ja etsimme keinoja ylittää karikot ja pelot, teemme muutossuunnitelman ja saattelemme konkreettisesti sinut muutoksen polun alkuun.

Valmennus koostuu neljästä jaksosta, joiden välillä on viikon levähdys. Jokaiselle viikolle on kehollisia, luovia ja voimavaroja aktivoivia tehtäviä, joita kukin tekee itsekseen omassa tahdissaan. Viikoittain on yksi tapaaminen koko ryhmän kanssa. Ryhmä aloittaa prosessin yhdessä ja vertaistukea voi hyödyntää itselle sopivalla tavalla. Vastuuvalmentajan tuki on käytössä sovitusti koko prosessin ajan.  

Pilottiryhmä aloittaa lokakuussa 2023. Mikäli olet kiinnostunut valmennuksesta, ole yhteydessä: valmennus@toivopaja.com.

Lisätietoa myöhemmin täällä, Instassa ja Facebookissa (@toivopaja).