Tiina Aavaparta

Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti (ET, Kelan palveluntuottaja). Olen kehittäjä -luonne, utelias ja luova; ikuinen opiskelija, minkä johdosta kokemusta ja tutkintoja on kertynyt useampia. Peruskoulutukseltani psykoterapian ohella olen sosionomi (yamk, terveyden edistämisen koulutusohjelma: ennaltaehkäisevän hyvinvoinnin johtaminen ja kehittäminen, Laurea), Lisäksi olen yhteisötaideohjaaja tanssiteatterin alalta, sekä tanssi- ja liiketerapeutti. Vuoden 2022-23 opiskelin Työväen Akatemialla ja suoritin kirjoittamisen perusopinnot. 

Työkokemusta on kertynyt lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta kulttuurialalta ja erityisesti mielenterveys- ja päihdetyöstä järjestöistä ja säätiöistä ja julkiselta puolelta sekä asiakastyöntekijänä  että esimiehenä. Lisäksi olen ollut mukana politiikassa vuodesta 2008 lähtien ja saanut luottamustoimissa arvokasta kokemusta niin kaupungin ja hyvinvointialueen strategisesta johtamisesta kuin vaikkapa Espoon Kuviksen ja Suomen Yrittäjien yksinyrittäjäverkoston johtokunnasta.  

Kesällä 2023 toteutin pikäaikaisen haaveni ja perustin toiminimen rinnalle Toivopaja Oy:n valmennus- ja koulutuspalveluita varten.